BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 18 noiembrie 2009

Cum sa nu mori in 2012 cand va venii sfarsitul lumii(tutorial).

1.Pentru inceput fa rost de o limuzina in care sa-ti incapa neamu' si in timp ce pamantul crapa sub tine goneste cu 180/h.Nu-ti face griji,nu o sa cada nici o cladire pe tine,o sa sari peste prapastie la milimetru,in timp ce in spatele tau totul se prabuseste.
2.Unde te duci ?Pai acum iti trebuie un ceas scump cu care sa-l mituiesti pe unu care are avion si stie sa-l piloteze.
Daca pilotul murii pana ajunsesi tu acolo,nu-i nimic,sigur prietenul fostei tale sotii/prietene sau cine vrei tu,a luat cateva lectii de pilotaj si o sa se descurce ca un profesionist.
3.Trebuie sa cauti o harta care sa te duca acolo unde au construit astia niste nave.Eventual locul asta o sa fie undeva prin China.Nu te panica!O sa ajungi mai repede decat te-ai fi asteptat.
4.Daca ai uitat sa-ti cumperi bilet pentru un loc in nava(care costa aprox 1mil$/loc) si te aflii undeva in mijlocul muntilor,chill,in aprox 15 minute va aparea o masina care o sa te duca exact la acolo,unde eventual vei reusii sa intrii si fara bilet.

Nu stiu daca vine apocalipsa in 2012,dar filmul a fost foarte tare,dupa parerea mea.


E un must see.

4 comentarii:

untip spunea...

hmm...sfarsitul lumii...al lumii...adica al lumii...de nu era mai bine daca scapam de "lume" si ramanea lumea... sti scapam de gura lumii cu ocazia asta...e bine...


...poate mai scriez ceva dupe vizionare placuta...daca apuc...pana la sfarsitul lumii...

Alex spunea...

wtf. glumesti la faza cu "must see", da? ironic. ha ha.
Bun. pfiu, m-am linistit! :D

Oricum, misto sinteza! mi s-a derulat prin fata ochilor toata actiunea!

Zaza spunea...

da,e must see cand ai de ales intre halloween 2 si love happens...
apropo sa nu va duceti la BAD LIEUTENENT...nu.credeti-ma.
............................insist.nu va duceti.

Zaza's sis spunea...

Must see?
Pe masa..e cel mai prost ever din toate filmele despre sfarsitul lumii si nu numai..
Printre multele exagerari.. gen "eroul" filmului ce cade in ditamai prapastia cu o dubita, dar ce sa vezi se vede o mana pe margine si apoi cealalta cu tot cu harta(wow)si apoi mai baga si sprint si chiar reuseste sa prinda avionul in curs de decolare, asta printre multele bile de foc(wtf?)..mai vedem si toate stereotipurile si cliseele hollywoodiene..un film previzibil..putin spus..
Anyway daca e ceva sa imi fi placut in ast film a fost personajul bogatasului rus si faza in care inchide gura tuturor din Bentley si porneste motorul la comanda vocala cu vocea aia a lui groasa si ragusita(scena buna de reclama :)))
Dar pentru atata lucru sa pierzi 2 ore.. si desenele animate sunt mai realiste..